Поліграфічне підприємство ЛІК

Поліграфічне підприємство ЛІК
Працівники департаменту економічного розвитку, екології та енергозбереження відвідали підприємство, ознайомилися з виробництвом, новинками продукції та поспілкувалися з керівником Василем Луцівим.
Продукція КП "Фірма "ЛІК" брала участь в акціях "Купуємо івано-франківське – даємо роботу іванофранківцям", підприємство неодноразово здобувало перемоги в акціях вшанування лідерів економічного розвитку "Тріумф" в номінаціях "Кращий роботодавець", "Соціально-відповідальне підприємство", сам директор підприємства за багаторічну самовіддану трудову діяльність нагороджений грамотами виконавчого комітету, подяками міського голови та відзнаками на регіональному рівні.????
Колективне підприємство "Фірма "ЛІК" є одним з добре відомих місцевих виробників, яке знаходиться за адресою вул. Василіянок, 48. Підприємство спеціалізується на виготовленні поліграфічної продукції, вже 29 років здійснює свою діяльність на ринку поліграфічних та видавничих послуг у Івано-Франківську.
Історія підприємства почалася у 1992 році, коли було створено мале поліграфічне підприємство "Фірма "ЛІК", яке займалося комп'ютерною підготовкою та друком бланків, етикеток, візитних карток. З того часу фірма виросла з малого підприємства, на якому працювало 4 працівника, у видавничо-поліграфічне підприємство з сучасною поліграфічною та комп'ютерною технікою. На фірмі щорічно створюються робочі місця, постійно оновлюється техніка. Окрім випуску друкованої продукції та торгівлі, підприємство займається випуском меблевих виробів, як для потреб фірми, так і під замовлення.
КП Фірма "ЛІК" вже багато років забезпечує роботою понад 55 івано-франківців, більшість з них мають близько 30 років трудового друкарського стажу, є ветеранами праці, колектив підприємства як одна велика сім'я.
Підприємство виготовляє друковані бланки, журнали та книги для бухгалтерського обліку й звітності, журнали по техніці безпеки, для обліку будівельних робіт, книги для нотаріусів, книги та бланки для сільських рад, а також листівки, візитівки, бланки грамот, подяк приймає спеціалізовані замовлення на офсетний друк. Підприємство тісно співпрацює з місцевими підприємствами машинобудівної галузі у Івано-Франківську.
На території фірми працює крамничка, де здійснюється збут власної продукції та канцелярських товарів під однією назвою "Світ друку", зошитів, шкільного приладдя, іншої супутньої канцелярії, а також добре розвинена фірмова торгівля – 4 торгових точки у Івано-Франківську та 6 у районних центрах області (Богородчани, Калуш, Лисець, Косів, Коломия, Надвірна, Тисмениця, Тлумач, Городенка та Рожнятів).
Одним з важливих напрямків діяльності є видавництво книг. В результаті видавничої діяльності підприємства надруковано понад 100 книг наукового та історико-пізнавального характеру. Це, зокрема, книги викладачів Прикарпатського університету та медичної академії, ціла серія видань відомого краєзнавця Геннадія Бурнашова, низка книг з історії сіл та міст Прикарпаття. Значну частину книг прикарпатських авторів з історії національно-визвольної боротьби фірма друкує за власні кошти. Для прикладу, за кошти диретора фірми видано тиражем дві книги про його рідне село – Нижній Струтин Рожнятівського району. Василь Луців ніколи не стоїть осторонь важливих питань розвитку рідного краю, завжди активний у суспільно-політичному житті міста і рідного села, є засновником та головою Земляцтва Рожнятівськиї бойків в Івано-Франківську.
За роки діяльності фірма "ЛІК" освоїла випуск широкого асортименту товарів для дітей та школярів. До їх переліку входять дитячі книги, розмальовки, альбоми, щоденники, зошити та багато іншого.
Фірма постійно займається благодійною діяльністю, організовує новорічні подарунки та проводить благодійні акції для дітей-сиріт, дітей з малозабепечених сімей, людей з обмеженими фізичними можливостями у Івано-Франківську і області.