Конкурс на одержання субгрантів «Програма з розширення можливостей для жінок та вразливих категорій населення у секторі кондитер. та крафтового в-ва

Конкурс на одержання субгрантів «Програма з розширення можливостей для жінок та вразливих категорій населення у секторі кондитер. та крафтового в-ва

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (AГРО), що реалізовується компанією Кімонікс Інтернешнл, запрошує подавати заявки на одержання субгранту для сприяння економічному зростанню секторів виробництва кондитерської та локальної/крафтової продукції шляхом створення передумов для реалізації всеосяжних економічних можливостей та розширення бізнесу, створенню нових робочих місць для жінок та представників вразливих груп населення.

Метою Програми є надання підтримки українським підприємцям з числа жінок та вразливих груп населення у збільшенні обсягів виробництва та продажу кондитерської та крафтової продукції, створенні нових робочих місць для жінок та представників вразливих груп населення.

До заявників висуваються такі кваліфікаційні вимоги:

  • Заявниками можуть бути підприємства, неурядові організації або галузеві асоціації, які офіційно зареєстровані в Україні, засновані, створені, та такі, що визнаються відповідними українськими органами влади й дотримуються українського законодавства, усіх чинних норм цивільного права та податкового кодексу України та належати до категорії мікро, малих та середніх підприємств (ММСП).
  • Підприємствами заявників мають володіти та/або керувати жінки та чоловіки, що є представниками вразливих груп населення (наприклад, молодь до 24 років, внутрішньо переміщені особи (ВПО), люди з обмеженими можливостями, етнічні меншини, ветерани (АТО, війни в Афганістані, ліквідатори ЧАЕС), громадяни віком 60+ років та ін.) та ведуть свою діяльність у секторі виробництва кондитерської та крафтової продукції.
  • Заявники мають бути готовими спів-інвестувати у дану діяльність не менше 10% від загального бюджету проєкту.
  • Заявники повинні вести підприємницьку діяльність у секторі кондитерського і крафтового виробництва не менше 1 року.
  • працівники заявника повинні мати щонайменше 1 (один) рік досвіду роботи у секторі виробництва кондитерської або крафтової/локальної продукції.

Програма АГРО проведе передзаявочний on-line семінар 31 березня 2021 р. з 11.00 до 13.00, де заявники зможуть задати питання і отримати роз’яснення щодо умов конкурсу та заповнення аплікаційної форми. Для участі у семінарі необхідно підтвердити свою зацікавленість, надіславши до 30 березня 2021 р. ім’я учасника, назву організації, електронну адресу учасника та його номер телефону на адресу agro.subawards@chemonics.comв темі листа вказати RFA № 26

Заявки (технічну пропозицію, бюджет і супровідні документи) надсидайте в електронному форматі не пізніше 18:00  16  квітня  2021  р. на адресу agro.subawards@chemonics.com  з посиланням на RFA №26 у темі листа.

Усі питання щодо проведення конкурсу надсилайте на ім’я керівника відділу субгрантів і контрактів Володимира Наконечного, на електронну адресу: agro.subawards@chemonics.com з посиланням на RFA № 26 у темі листа.

Повний опис технічного завдання та інструкції щодо підготовки та подання заявок наведені в  Запиті на подання заявок на одержання субгранту (RFA/ЗПЗ) №26 за посиланням