ТДВ Івано-Франківський хлібокомбінат інформує про новинки

ТДВ Івано-Франківський хлібокомбінат інформує про новинки

У травні 2021 року місцеве підприємство ТДВ "Івано-Франківський хлібокомбінат" представив новинку від ТМ Sucrema – торт з історією "Станиславів". Торт названий на честь міста Івано-Франківськ, яке називалося Станиславів з 1662 по 1772 та з 1918 по 1939 роки.

На упакувальній коробці зображені архітектурні пам’ятки, які Ви можете роздивитись, прогулюючись вулицями сучасного міста. Всі вони зазнали змін до теперішніх часів, деякі з них – кардинальних, тому історія кожної пам’ятки описана на листівці, яка додається до торта.Створюючи цей торт, кондитери надихались містом, гуляли його вуличками, багато читали, в деталях вивчаючи всі історичні пам'ятки, збирали по крихтах всі свої емоції від побаченого, і врешті створили торт, який повністю відповідає Станиславову!

Його смак не схожий ні на один інший, адже в ньому поєднались повітряно-горіхові та пісочні коржі, праліне та шоколадний крем, а дзеркальна глазур довершена декором печатки, що відтворює «пізньоавстрійський» герб Станиславова.

"Станиславів" – не просто торт, а історія міста, яку хочеться смакувати знову і знову! Придбати торт можна у крамничках фірмової торгової мережі  "Цар Хліб".

 ТДВ "Івано-Франківський хлібокомбінат" входить до одного з найбільших українських холдингів з виробництва хлібопродуктів "Хлібні інвестиції". Це найбільший хлібокомбінат в Івано-Франківську, а торгова марка "Цар Хліб" – одна з провідних на Прикарпатті.

21.05.2021 Хлібні Інвестиції відкрили нову лінію з виробництва заморожених круасанів та виробів з листкового тіста на заводі "Сhanta Mount" в Київській області с.Нові Петрівці. Виробнича потужність нової лінії складає 700 кг на годину. Лінія повністю автоматизована (від замісу до виходу готової продукції та упаковки) і оснащена високотехнологічним обладнанням провідних європейських виробників.

Це вкотре підтверджує важливість фокусу компанії на інноваціях.

Зазначена продукція з листкового тіста ТМ "Сhanta Mount" – круасани та чіабата вже більше півроку присутня у фірмовій торговій мережі Цар Хліб та добре відома мешканцям міста Івано-Франківська.