Інноваційна продукція Фермерського господарства «АГРОЕКОТЕХНОЛОГІЇ»

Інноваційна продукція Фермерського господарства «АГРОЕКОТЕХНОЛОГІЇ»

Фермерське господарство «АГРОЕКОТЕХНОЛОГІЇ» виробляє широкий асортимент по-справжньому смачних і корисних ласощів, які допоможуть істотно урізноманітнити як звичайне, так і дієтичне харчування. Один з основних напрямків - виготовлення натуральних фруктових, ягідних, овочевих порошків та чіпсів.

Порошки - це універсальна сировина для створення різних продуктів здорового харчування. Виготовляємо порошки з топінамбуру, яблук, чорниці, малини, ожини, полуниці, моркви, буряку, інших фруктів і ягід по інноваційній універсальній технології, яка зберігає всі поживні речовини в кінцевому продукті. Завдяки цьому, їх використовують як наповнювачі для підвищення біологічної цінності при виробництві хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів, харчових концентратів, морозива, йогуртів желе тощо, в медицині та галузі краси і здоров'я.

Для прикладу, порошок з топінамбуру рекомендується вживати:

-        для зміцнення імунітету – через нормалізацію кишкової флори;

-        як один з компонентів для лікування цукрового діабету;

-        при надмірній вазі;

-        для покращення обміну речовин.

Яблучні чіпси - це тонко нарізані і висушені яблука, вирощені і зібрані в садах Дністерського каньйону. На відміну від цукерок і карамелі, фруктові чіпси не містять сторонніх цукрів, барвників та інших консервантів, які негативно позначаються на здоров'ї людей.

У свіжих овочах і зелені міститься багато вітамінів, мінералів і мікроелементів. Але всі ці переваги можна отримати тільки влітку-восени. Щоб цілий рік харчуватися овочами їх можна сушити і застосовувати під час приготування різних страв. Особливості натуральних сушених овочів широко застосовуються в кулінарії і косметології. Також з сушених овочів виробляють порошок, який служить відмінною спецією, барвником, компонентом для виготовлення лікарських препаратів і косметичних засобів.

Інноваційна технологія сушіння передбачає використання спеціальних високоефективних інфрачервоних випромінювачів. Процес сушіннянаправлений на видалення води з продукту і не зачіпає вітаміни та інші мікроелементи. Крім того, повністю зберігається структура рослинної клітини, що дозволяє практично повністю відновити початковий вигляд продукту після замочування в воду. Це відкриває широкі можливості при виробництві поживних страв швидкого приготування та збереження ефекту «свіжого продукту» при тривалому зберіганні.

Наша технологія підтверджена технічними умовами ТУ У 10.343539517-001:2020.

 

Продукція ФГ «Агроекотехнології» використовується у харчовій, кондитерській та фармацевтичній промисловості. Фруктово-ягідна і овочева сировина в достатній кількості вирощується на землях органічного землеробства Дністерського каньйону, а дикорослі ягоди заготовляються у лісгоспах Карпатського регіону. 

На підприємстві впроваджена система аналізу ризиків небезпечних чинників і контролю критичних точок (НАССР).

 

Адреса розміщення:  Україна, 78040, Івано-Франківська обл., с. Олеша,  вул. Грушевського,165

Контактні телефони: +380670102003

Електронна пошта:    agroecotechnology@ukr.net

Веб-сайт:                       https://agroecotechnology.com