Засідання Дорадчої ради

Засідання Дорадчої ради
21 ВЕРЕСНЯ відбулося чергове засідання Дорадчої ради при міському голові. Участь у засіданні взяв заступник міського голови Руслан Гайда, керівники промислових підприємств, працівники ГУ ДПС, Департаменту економічного розвитку, екології та енергозбереження та Департаменту інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв’язків, туризму та промоцій міста.
Про підсумки діяльності промислових підприємств за 7 місяців 2021 року. Інформація про прийняті на 2022 рік ставки місцевих податків і зборів розповіла Директор Департаменту економічного розвитку, екології та енергозбереження Світлана Криворучко.
Про реалізацію міжнародних грантових проєктів Івано-Франківської МТГ проінформував Директор Департаменту інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв’язків, туризму та промоцій міста Ігор Попадюк.
Третім питанням порядку денного було подання пропозиції та оновлення складу Дорадчої ради при міському голові.
Під час засідання, за пропозицією голови Дорадчої ради Богдана Демчини було внесено пропозицію долучитися до реалізації проєктів Івано-Франківської МТГ, що направлені на покращення інфраструктурної, економічної, безпекової та соціальної складової розвитку міста.
Також під час зустрічі було обговорення актуальних питань, що стосується діяльності бізнесу, в тому числі оподаткування та діяльності підприємств в умовах пандемії.