Іграшки івано-франківського виробника підкорюють світ

Іграшки івано-франківського виробника підкорюють світ

Іграшки івано-франківського виробника підкорюють світ. Цього року компанія «Інтелком» (ТМ «ТехноК») вже вчетверте представляє Україну на міжнародній виставці іграшок Spielwarenmesse (Toy Fair Nurnberg), що стартувала 30 січня, у Нюрнберзі.

Ця масштабна та яскрава подія у світі іграшок «народилася» у 1949 році та впродовж 70 років залишається виставкою №1. Тут презентують нові іграшки та зароджуються нові ділові контакти, тут обмінюються ідеями та досвідом, тут формуються тренди та задаються умови гри на ринку іграшкової індустрії. Тут переплелися історія, сьогодення і майбутнє іграшок.

170 000 м (загальна площа виставки) на кілька днів стають корисним і натхненними середовищем для лідерів іграшкової індустрії, для молодих компаній і оригінальних стартапів, для незалежних торговців, для ЗМІ та інших гравців іграшкового ринку.

Цікаво знати: Перша емблема ярмарки, міська вежа з ініціалами, існувала дуже недовго. Вже на другій виставці її замінила новою емблемою, на якій графік Віктор Калтенбах об'єднав образ іграшки у вигляді конячки-гойдалки з образом Нюрнберга, що символізувала міська вежа. З того часу дитяча конячка (з різними модифікаціями) стала загальновизнаним символом найбільшої у світі виставки іграшок.

Spielwarenmesse сьогодні — це понад 70 000 відвідувачів зі 130 країн, це близько 1 000 000 товарів, з яких 120 000 є ексклюзивними новинками та 2 902 експонентів, з яких 895 не представлені на жодній іншій виставці.

 

Сторінка ТМ «ТехноК»на офіційному сайті виставки