Засідання Дорадчої ради при міському голові

Засідання Дорадчої ради при міському голові

Працівниками управління економічного та інтеграційного розвитку 6 березня ц.р. в залі засідань МВК організовано та проведено засідання Дорадчої ради при міському голові. В засіданні взяли участь понад 30 керівників промислових підприємств, представники Головного управління статистики в Івано-Франківській обл. та Головного управління ДФС в Івано-Франківській обл., голова Ради підприємців при виконавчому комітеті, приватні підприємці, та ін.

Р.Марцінків ознайомив присутніх з перспективними напрямками розвитку міста у 2019 році, подякував керівникам підприємств за їх важливу для міста та його мешканців роботу - сплачені податки, створені нові робочі місця, випуск нових видів продукції, модернізацію обладнання та ін. Також міський голова нагородив почесною відзнакою керівника КП «Фірма «Лік» В.І.Луціва за самовіддану успішну працю, вагомий особистий внесок у розвиток підприємства та з нагоди дня народження.

Голова Дорадчої ради, директор ТДВ «Івано-Франківський хлібокомбінат», Світлана Криворучко підвела підсумки діяльності Дорадчої ради за 2018 рік та подала пропозиції щодо плану роботи на 2019 рік. В ході засідання було оновлено склад Дорадчої ради та затверджено Положення про її роботу.

Також в рамках засідання Дорадчої ради було підписано Меморандум про співпрацю між Івано-Франківською міською радою та Асоціацією «Український національний комітет Міжнародної торгової палати» (ICC Ukraine), яка уповноважена Світовою організацією бізнесу представляти на національній території сучасні тенденції бізнесу та сприяти розвитку міжнародного співробітництва.Головним напрямком діяльності ICC Ukraine є міжнародне співробітництво, створення умов для інтеграції українського бізнесу до міжнародної бізнес-спільноти.

Підсумовуючи засідання Дорадчої ради, заступник міського голови Б.Білик подякував всім учасникам засідання за присутність, конструктивний діалог, готовність до співпраці, а також запросив керівників підприємств долучатися до участі в Акції вшанування лідерів соціально-економічного розвитку міста «Тріумф-2018».