Тренінг для членів Enterprise Europe Network Ukraine

Тренінг для членів Enterprise Europe Network Ukraine
     Третім українським підприємством, яке відвідали партнери EEN-Ukraine під час тренінгу для членів Enterprise Europe Network Ukraine стала компанія з Івано-Франківська Elitphito - Natural oils / Елітфіто - натуральні олії.
     Компанія спеціалізується на виробництві натуральних олій за технологією першого холодного віджиму, шроту, борошна і натуральних дієтичних сумішей відповідно до сертифікату – Органік Стандарт. Загалом лінійка олій нараховує більше 20 видів, серед яких олія з плодів обліпихи, шипшини, кедрового горіху, чорного кмину, амаранту, льону, гарбуза, розторопші, кавуна конопель, гірчиці та ін.
       Вже 10 років компанія успішно працює під керівництвом Назара Олександровича Дзюбанюка – випускника Івано-Франківського державного медичного інституту. Йому вдалось зібрати професійний, порядний колектив відданий своїй справі. Сьогодні це підприємство із власною науково-виробничою базою та лабораторією, що розробляють та випускають натуральну продукцію, яка успішно продається не тільки в Україні але і по всьому світу, а саме в Європі, США, Канаді та Австралії. Також компанія «Елітфіто» входить до швейцарсько-українського проекту під торговою маркою «Смак Українських Карпат» разом з іншими виробниками Закарпаття.
       Ми обговорили деталі співпраці і шляхи, якими #EEN_Ukraine консорціум може допомогти в подальшому розвитку компанії та пошуку міжнародного партнерства з метою знайти нові ринки збуту своєї продукції.
       Якщо і Ваша компанія експортує за кордон або Ви відповідаєте Європейським стандартам і бажаєте почати екcпортувати, звертайтесь до представників EEN-Ukraine консорціуму за консультацією.
       Наші послуги безкоштовні для українських МСП.
Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України
Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine
Olena Fesenko
https://www.facebook.com/Elitphito-Natural-oils