Стратегічна сесія

Стратегічна сесія
2 листопада 2023 року відбудеться стратегічна сесія «РОЗВИТОК «ЗЕЛЕНОЇ» ЕКОНОМІКИ НА ТЕРИТОРІЇ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ШЛЯХОМ СПРИЯННЯ РОЗВИТКУ КРАФТОВОГО ВИРОБНИЦТВА»
2 листопада 2023 року з 11.00 год до 13.00 год в Дім Мулярових за адресою: м.Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 5 відбудеться стратегічна сесія «РОЗВИТОК «ЗЕЛЕНОЇ» ЕКОНОМІКИ НА ТЕРИТОРІЇ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ШЛЯХОМ СПРИЯННЯ РОЗВИТКУ КРАФТОВОГО ВИРОБНИЦТВА» в межах реалізації проєкту «Впровадження інноваційних рішень та створення умов для розвитку «зеленої» економіки на території Івано-Франківської громади», що реалізовується за підтримки програми EU4Business.
Це вже четверта стратегічна сесія для МСП Івано-Франківської громади, взявши участь в якій представники бізнесу, дізнаються про можливості отримання грантів для впровадження інноваційних рішень та зеленої економіки на території нашої громади в ракурсі підтримки крафтовиків та крафтового виробництва, про успішні кейси грантової підтримки МСП (крафтовиків). А також ознайомляться із результатами опитування МСП Івано-Франківської громади, яке було проведене в липні-серпні 2022 року в рамках проєкту «Впровадження інноваційних рішень та створення умов для розвитку «зеленої» економіки на території Івано-Франківської громади»і з презентацією про те, що вже зроблено в рамках даного проєкту.
Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації!
Реєстрація за посиланням:
Нагадаємо, що в Івано-Франківську триває реалізація проєкту «Впровадження інноваційних рішень та створення умов для розвитку «зеленої» економіки на території Івано-Франківської громади», метою якого є: створення умов для розвитку та підвищення екосвідомості МСП, сповідування принципів ведення «зеленого» бізнесу, впровадження екоінновацій від етапу виробництва продукту до споживання і переробки, застосування підходів кругової економіки для становлення життєздатного та конкурентоспроможного бізнесу на території Івано-Франківської міської територіальної громади.
Захід організовує Департамент економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.
EU4Business – ініціатива Європейського Союзу, яка допомагає малим і середнім підприємствам у країнах Східного партнерства. Детальніше: www.eu4business.org.ua
Зміст публікації є виключною відповідальністю Івано-Франківської міської ради і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ.