На “Івано-Франківському локомотиворемонтному заводі” розробляють лавочки із вживаного пластику

На “Івано-Франківському локомотиворемонтному заводі” розробляють лавочки із вживаного пластику
На “Івано-Франківському локомотиворемонтному заводі” розробляють лавочки із вживаного пластику. Тут із вживаного пластику (поліетилен високої щільності, PEHD (HDPE)) робитимуть лавочки для міста.
Таким чином убивають навіть не двох, а трьох зайців: пластик отримує друге життя, місто – лавочки, а полігон з переробки сміття – менше навантаження.
Загалом, попри карантин завод працює. Тут власноруч організували доїзд працівників на час червоної зони та харчування для них.
Зараз ми завантажені роботою! Зараз працюємо переважно із Укрзалізницею та приватними замовниками, як-от «Метівнвест», Одеський припортовий завод… В плані організації тендерних процедур та виробництва ситуація більш-менш стабільна.
Крім того, працівники ЛРЗ уже зробили один подарунок місту – паровоз, який найближчим часом буде розміщений у Привокзальному сквері.
До слова, щоб переконатися, чи підходить пластик, достатньо поглянути на маркування на дні. Якщо там цифра 2 – тоді годиться. Здавати можна в SortSmart, а можна в спеціальні тубуси. Після початку виробництва на ЛРЗ також сформують графік прийому такого пластику.