Кому смаколиків до Великоднього столу

Кому смаколиків до Великоднього столу

28-30 квітня на площі Ринок у Івано-Франківську відбулася традиційна промоційна акції «Купуємо івано-франківське – даємо роботу іванофранківцям». Акція проводиться у переддень Великодніх свят та одночасно з передвеликоднім ярмарком, тому місцеві виробники порадували мешканців та гостей міста різноманітністю свіжої традиційної до Великодня продукції.

Метою акції є популяризація продукції місцевих виробників, сприяння промисловим підприємствам міста в реалізації власної продукції, а також наочна презентація промислового потенціалу харчопереробної галузі Івано-Франківська.

Участь в акції взяли близько 15 місцевих виробників харчопереробної промисловості, такі як ТДВ «Івано-Франківський хлібокомбінат», ТДВ «Івано-Франківський міськмолокозавод», ПАТ «Івано-Франківська харчосмакова фабрика», ТзОВ «Лігос», місцеві підприємці – сировари, хлібопекарі тощо.Всього разом участь у передвеликодній ярмарці взяли близько 100 суб’єктів господарювання.

На ярмарці було представлено асортимент пасок, хлібобулочної продукції, м’ясних та ковбасних виробів, кондитерських виробів, солодощів та супроводжувальної Великодньої атрибутики.

Під час акції «Купуємо івано-франківське – підтримуємо своє» проведено конкурси на передсвяткову Великодню тематику. 30 квітня о 13.00 год відбулося нагородження міським головою Русланом Марцінківим наступних переможців конкурсу:

-«Краща писанка» - ТОВ «Івано-Франківський хлібокомбінат» (ТМ Sucrema)

-«Краща паска» - ТОВ «Фірма «Надія» (ТМ Делікатес)

-«Кращий Великодній кошик» - «Перша Франківська пекарня»

-«Кращий кондитерський виріб» - ПрАТ «Івано-Франківська харчосмакова фабрика» (ТМ Ксенія)

-«Кращий м’ясний смаколик» - ПП «Федик», (ТМ Мясна Ферма)

 

Мешканці та гості Івано-Франківська мали змогу прикупити смаколиків до Великоднього столу за цінами виробника, які є на 10-15% нижчими, ніж у торговій мережі. Адже продукція місцевих виробників отримує позитивні відгуки мешканців через якість та цінову доступність і вже давно завоювала довіру свого споживача.