Відбулось чергове засідання Дорадчої ради при міському голові

Відбулось чергове засідання Дорадчої ради при міському голові

20 серпня управлінням економічного та інтеграційного розвитку організовано чергове засідання Дорадчої ради при міському голові. В засіданні взяли участь керівники найбільших промислових підприємств міста, міський голова Р.Марцінків, секретар міської ради В.Синишин, заступник міського голови Р.Гайда, радник міського голови Б.Білик та заступник начальника управління В.Устинський.

Під час зустрічі Руслан Гайда проінформував присутніх про результати роботи промислових підприємств міста за І півріччя 2019 року. В свою чергу Богдан Білик виступив з презентацією про соціально-економічний розвиток міста у порівнянні з розвитком окремих обласних центрів України.

Міський голова Руслан Марцінків підкреслив важливість підтримки місцевих товаровиробників, як важливу складову економічного розвитку міста та проінформував присутніх про роботу міської влади щодо покращення бізнес-клімату в Івано-Франківську.

В рамках засідання, керівники промислових підприємств разом з представниками міської ради обговорили проблемні питання, які існують в діяльності місцевих підприємств та можливі шляхи їх вирішення. Було обговорено поточну ситуацію по ремонту доріг до підприємств міста, створення пішохідного переходу біля ТДВ «Івано-Франківський хлібокомбінат», про необхідність спрощення процедури продовження дозволів на розташування тимчасових споруд для здійснення фірмової торгівлі, про підвищення вартості електроенергії, про брак працівників на підприємствах та інші важливі питання для місцевих підприємств.

На завершення зустрічі заступник міського голови Руслан Гайда запросив членів Дорадчої ради взяти участь у поїздці на другий економічний форум міст побратимів в м.Брест, під час якого відбудеться виставка промислової продукції.