Купуй у місцевих виробників!

Купуй у місцевих виробників!

Сучасний світ зустрівся з новим і невідомим людству ворогом. Ми все ще мусимо дотримуватись карантину, бути в самоізоляції, щоб розірвати ланцюг передачі вірусу COVID-19!

Заразним є не тільки вірус, а й негативні емоції, викликані ним. Нам потрібно багато внутрішнього ресурсу, щоб впоратися зі стресом. Як це зробити? Бути в контакті з реальністю. Ми не можемо впливати на те, чого не помічаємо і не усвідомлюємо. Наше завдання – це бачити чітко та мислити ясно. Думати про те, що буде після завершення карантину.

А отже, зараз нашим завданням є підтримати наших місцевих підприємців. Кожен з нас розуміє, що карантин не вічний. І після його завершення нам важливо, щоб економіка запрацювала. Не секрет, що найбільше страждає малий і середній бізнес.

Вже зараз, навіть за умов карантину, кожен з нас може підтримати місцевих виробників. Адже в період швидкого розвитку інформаційних технологій в сучасному світі все більше поширюється сфера інтернет-продажів.

Цей сайт створено саме для того, щоб допомогти об’єднати нашу громаду. Підприємцям продати свою продукцію, а покупцям - підтримати місцевий бізнес. Це корисно як і для покупців - купляти домашнє, так і для продавців, стимул для праці!

Тому закликаю всіх в цей важкий час не бути байдужими! А об'єднатись заради спільного блага.