З нагоди відзначення Дня міста - акція «Купуємо Івано-Франківське – даємо роботу іванофранківцям» у супермаркеті

З нагоди відзначення Дня міста - акція «Купуємо Івано-Франківське – даємо роботу іванофранківцям» у супермаркеті

7 травня 2015 року у місті Івано-Франківську у супермаркеті ВЕЛМАРТ, що знаходиться за адресою вул.Коновальця, 221, проведено акцію «Купуємо Івано-Франківське – даємо роботу іванофранківцям». Акція, яка вже стала традиційною для жителів нашого міста, приурочена до відзначення Дня міста, яке саме сьогодні відзначає Івано-Франківськ. Участь в акції взяли місцеві підприємства харчопереробної галузі міста, зокрема ТДВ «Івано-Франківський хлібокомбінат», ТДВ «Івано-Франківський міськмолокозавод», ПАТ «Івано-Франківський м’ясокомбінат» та інші.

Метою акції є популяризація продукції місцевих виробників серед жителів міста та області, а також сприяння останнім у реалізації продукції.

Під час акції проведено презентацію та дегустацію широкого асортименту продукції місцевих підприємств харчової галузі. Мешканці та гості міста Івано-Франківська мали змогу ознайомитися з різновидом продукції та спробувати що кому до смаку. Досвід проведення акції у такому форматі виявився позитивним, тому, на думку самих учасників, заслуговує на розвиток та вдосконалення проведення подібних заходів у великих торгових закладах міста у майбутньому.