90-річний ювілей АТ “Прикарпаттяобленерго”

90-річний ювілей АТ “Прикарпаттяобленерго”

16 серпня АТ “Прикарпаттяобленерго” відзначає свій 90-річний ювілей. Далекого 1930-го року пуск в промислову експлуатацію Станиславівської електростанції став днем народження енергетичних структур області, на базі яких утворилося в подальшому АТ "Прикарпаттяобленерго".

Сьогодні компанія зустрічає це свято з новими здобутками: продовжує йти обраним курсом, спрямованим на клієнтоорієнтованість та задоволеність потреб споживачів краю, покращуються якісні показники діяльності, удосконалюються бізнес-процеси, активно впроваджується політика корпоративної соціальної відповідальності. Працівники енергетичної галузі довели своє вміння чітко та стабільно працювати, не дивлячись на природні катаклізми чи суспільно-політичні загрози. Саме таке відношення до своєї справи є надійним фундаментом для зміцнення промислового потенціалу країни.

З нагоди ювілею кращих працівників, які сумлінно виконують свої обов’язки, незважаючи на труднощі, щодня і щогодини виконують свою справу з повною віддачею, проявляючи високу професійну майстерність, старанність, творче ставлення до справи, відзначено Подяками міського голови.