На Вічевому майдані відкрили новорічно-різдвяну ярмарку

На Вічевому майдані відкрили новорічно-різдвяну ярмарку

12 грудня 2015 року на Вічевому майдані відкрили новорічно-різдвяну ярмарку, яка вже другий рік поспіль відбувається в спеціально облаштованих дерев’яних павільйонах, які закуплені в рамках проекту «Відновлення ковальського мистецтва як одного із найстаріших елементів економічного зростання», що фінансується з коштів Європейського Союзу.

У 25 дерев’яних будиночках протягом свят будуть розміщені товари місцевих товаровиробників, народних майстрів та підприємців, які матимуть можливість комфортно та привабливо реалізовувати сувенірну продукцію та продукти харчування.

Цьогоріч на ярмарку в 14 будиночках представлена сувенірна продукція ручної роботи, шість будиночків із продуктами харчування та в п’ятьох розміщенні заклади громадського харчування.

Різноманіття продукції дозволяє кожному мешканцю міста знайти щось цікаве для святкування свята Святого Миколая, Нового року та Різдва.

Поряд з ярмарком на імпровізованій сцені відбувалося урочисте відкриття новорічно-різдвяного фестивалю, яке співпало зі святом Андрія, де артисти разом з містянами танцювали, співали колядки, згадували андріївські та новорічно-різдвяні звичаї і традиції. На дійстві також був присутній міський голова Руслан Марцінків, який привітав мешканців та гостей міста з наступаючими святами та запросив всіх взяти участь у ярмарку.