Лігос змінюється!

Лігос змінюється!
Наш місцевий виробник ТОВ "Лігос"  здійснив ребрендинг упаковки. Про це повідомила на своїй сторінці в ФБ керівник підприємства Лілія Матвєєва:
"За минулі рік-два все більше переконуюсь в сенсах, які мені внутрішньо є дуже близькими:
- бізнес - це про створення цінності, а не матеріальної продукції;
- management - це управління взаємовідносинами;
- soft skills важливіші за hard;
- сьогодні - час відкритих систем управління, в яких важливими є ідея, правила гри лідера, середовище, яке приваблює і об’єднує self-starters.
Компанія Лігос почала виготовляти круасани в 2001р. Зараз Лігос - №2 на ринку України і №1 серед вітчизняних виробників.
Але компанії, які стоять на місці, зникають. В 2019 р ми розпочали роботу над змінами нашого бренду Лігос: провели дослідження, зрозуміли потреби споживачів, побачили, що існуюча упаковка втратила актуальність, розробили комунікаційну стратегію, виготовили перший рекламний ролик, а цього тижня запакували першу партію продукції в новій упаковці!
Лігос змінюється! І мене проймає гордість! Слоганом нашого бренду є: “Лігос. Справжні-і-іжні круасани”. Це обіцянка, яку ми даємо споживачам, але це також наше зобов’язання перед ними. І ми будемо його виконувати!
Компанії вирізняються і стають успішними завдяки брендам і людям. Я переконана, що оновлення нашого бренду обов’язково стане одним із драйверів розвитку Лігоса. А другим драйвером є наша крута команда і її вклад в те, щоб наші круасани завжди були справжні-і-жні!
Ми продовжуємо робити те, що ми добре вміємо і любимо!
Вперед, до нових вершин Лігос!"
       Знаєте, чому Лігос — це справжні-і-іжні круасани? Бо справжні —це ніжні. А ніжні — це справжні. Повітряно-листкове тісто, ні-і-іжна начинка і нічого зайвого, лише справжній, випечений у печі круасан. І коли куштуєш круасан Лігос — ммм… Ти розумієш... Лігос — це справжні-і-іжні круасани. Тепер у новій справжні-і-іжній упаковці.