Добавка дієтична «ПОРОШОК ТОПІНАМБУРУ»

 Добавка дієтична «ПОРОШОК ТОПІНАМБУРУ»
Важливо!!!
ТОВ «Топінамбур» виготовляє добавку дієтичну «ПОРОШОК ТОПІНАМБУРУ». Вона вже доступна у місцевих магазинах здорового харчування Івано-Франківська!
Випробована в медичних установах - зарекомендувала себе як ефективна, високоякісна, корисна продукція!
Людям, які сьогодні хворіють або перенесли зараження на Covid-19, хворим на цукровий діабет і метаболічний синдром - вкрай необхідне регулярне вживання добавки дієтичної «ПОРОШОК ТОПІНАМБУРУ»!
ТОВ «Науково-виробниче підприємство «ТОПІНАМБУР» організувало органічне вирощування, інноваційну інфрачервону переробку та реалізацію продуктів із топінамбуру, в свою чергу забезпечивши населення якісною, доступною, в достатньому обсязі добавку дієтичну «ПОРОШОК ТОПІНАМБУРУ».
Спільними зусиллями поступово зупиняємо розповсюдження епідемії та передчасної смертності людей! Пропонуємо здорове повноцінне життя!
Перелік деяких магазинів в Івано-Франківську, де можна прибати дієтичну добавку:
«Терра Органіка»:
- вул. Володимира Великого, 13;
- вул.Лепкого,6;
- вул.Івасюка,7.
«Вітамін»:
- вул. Вовчинецька, 167;
- вул.Чорновола, 120.
«Спас Карпати»:
- вул. Зв'язкова, 6.
«Морква»:
- вул. Сабата, 14.
«ЕКО шоп»:
- вул. Грушевського, 22а.
Ппримітка:
Згідно проведених і діючих клінічних випробувань, під час або після вживання, добавка дієтична «ПОРОШОК ТОПІНАМБУРУ»: нормалізує рівень цукру в крові та рівень холестерину, запобігає від цукрового діабету та захворювань печінки, відновлює мікрофлору кишечника, очищує організм, виводить з організму токсини, важкі метали і радіонукліди, стабілізує обмін речовин, стимулює ріст корисних бактерій, знижує ризик виникнення онкозахворювань, підвищує імунітет.
На відміну від інших порошків з «сушених» бульб топінамбуру, у вищевказаному порошку високий вміст інуліну, максимально збережені вітаміни, амінокислоти, мікро й макроелементи, фітонутрієнти та всі інші корисні властивості рослинного походження, що нормалізує і відновлює людський організм у будь-якому віці.
Бажаємо, щоб рідні і найдорожчі люди завжди були поруч, здорові, усміхнені, задоволені життям і мали все для щастя!